Everything from general inspiration for the workplace, entire company, small groups bonding-exercises to large event talks and speeches. Let me know what you are looking for and I'll let you know if I can help.


Listed below  are a few examples of workshops and lectures done before, but off course like stated above, just ask if there is anything in particular you are looking for. If we ain't the right ones to do it we sure know who are and can help you find out.

FOR COMPANYS / CLUBS

DARE TO BE GREAT

En inspirationsföreläsning om målsättningar och motivation. Vad är motivation, vad skapar motivation, och hur kan vi öka vår egen? Utgångspunkt tas framförallt ifrån träning men kan definitivt användas även ur en generell infallsvinkel för att lyfta motivationen och ge en spark i baken.

FOR COMPANYS / CLUBS

TRÄNA BÖR MAN....?!?

En inspirationsföreläsning om att hitta sitt sätt att träna, om att ingen är den andra lik och vad som bygger grunden till att faktiskt lyckas med sin träning långsiktigt. Vi diskuterar olika typer av träning, vanliga fel och misstag och du får handfasta tips för att starta ett aktivare liv. Perfekt som en boost för friskvården på ert företag eller förening.

FOR CLUBS / GYM

HUR INTRESSANT ÄR DU?!

En föreläsning fokuserad på de olika verktyg vi använder som instruktörer, hur gör vi för att verkligen få fram det budskap vi vill få fram? En inspiration i ditt instruerande!

FOR CLUBS / GYM

SPINNING ELLER CYKLING?

Vi analyserar och tittar på   olika infallsvinklar i gruppträningsformen inomhus-cykling och på vad vi kan använda för grepp för att göra träningen mer effektiv och resultat-orienterad men ändå rolig.

GET IN TOUCH


For questions, bookings or inquiries use the form to the right


Jim Berg AB

E-mail: jim@jimberg.se

Instagram: jim_berg

Facebook: Jim Berg